,

VUVB te gast bij BNR

Transparantie

Sinds 2011 is het transparanter maken van vermogensbeheer ons doel. Maurice en ik zijn constant aan het kijken hoe we dat het beste kunnen doen.

Het provisieverbod heeft al flink bijgedragen aan het transparanter maken van deze wereld, toch zijn we er nog lang niet. We hebben onze lezers al eerder op de hoogte gebracht van onze nieuwe tool. Uiteraard houden we jullie graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Zakelijke markt

Onze tool is met name gericht op de zakelijke markt, maar consumenten er ook iets aan. Uiteraard geeft het ons meer inzicht in de gehele markt. Hier profiteren cliënten, die onze begeleiding afnemen, ook van. Het is wel zo prettig als het vermogen, waarvoor je hard hebt gewerkt, in goede handen komt. Die zekerheid mogen cliënten van ons verwachten.

Daarnaast kunnen banken en vermogensbeheerders een keurmerk verdienen als ze hun beleggingsportefeuilles laten controleren door Asset Measurement.

Lees meer

,

VUVB 005 – Waarom Wordt Risico Bij Beleggen Regelmatig Onderschat Met Loege Schilder

waarom risico wordt onderschat bij beleggen

waarom risico wordt onderschat bij beleggen

 

In de vijfde aflevering van de VUVB podcast gaan we in gesprek met Loege Schilder van Care IS Vermogensbeheer. Het gesprek gaat over waarom risico vaak wordt onderschat bij vermogensbeheer.

Kom erachter welke beheerder goed presteert en doe de vermogensbeheerscan.

In deze aflevering leer je:

Lees meer