Vergelijk Uw Vermogensbeheerder in het FD (10 april 2012)

Drie vragen werden gesteld aan Vergelijk Uw Vermogensbeheerder in het Financieele Dagblad op dinsdag 10 april. Het document kunt u hier bekijken.

 

Waar gaat het mis?

Iemand heeft vastgoed verkocht of een ontslagvergoeding ontvangen en wil beleggen. Als hij niets doet, slinkt het vermogen wegens inflatie (2,5%) en vermogensrendementsheffing (1,2%). Zoeken op internet leidt naar vermogensbeheerders en banken die hun zoekmachinemarketing goed op orde hebben. Dat zijn niet per se de beste partijen.

Ontdek in 10 Simpele Stappen Hoe Je Een Goede Vermogensbeheerder Selecteert

Leer in een aantal stappen, hoe je kunt voorkomen dat je in de valkuilen stapt in het doolhof van vermogensbeheer.

Een eye-opener. Na het lezen van dit digitale boek kwam ik erachter dat je vooraf al een hoop dingen te weten kunt komen en dat de markt minder transparant is als je denkt.
-  Bernard

En dus?

Ik kijk samen met de ­cliënt naar het doel van de belegging en begeleid hem bij zijn zoektocht naar een geschikte vermogensbeheerder. Door kritische vragen te stellen prikken we mooie verhalen door. We kijken scherp naar de tarieven en de voorgespiegelde resultaten en zijn gespitst op verborgen extra kosten. Door een paar partijen te vergelijken kan een cliënt een goede ­keuze maken.

Wie staan op uw site

Van de tweehonderd banken en vermogensbeheerders heb ik er dertig onderzocht, waaronder vier banken. Mijn e-book Selecteer uw vermogens beheerder in 10 stappen is daar gratis te downloaden. De bezoeker moet zich wel registreren. Ik heb inmiddels vijftien klanten ondergebracht bij vier partijen. Daarvoor ontvang ik van de beheerder als fee een percentage van het ­belegd vermogen.

Zoals uit het artikel blijkt hopen wij meer transparantie te bieden in de financiële wereld!