VERMOGENSBEHEER OVERIJSSEL

vermogensbeheer overijsselVermogensbeheer Overijssel: Als je op zoek bent naar vermogensbeheer in Overijssel heb je als particuliere belegger niet veel keuze. Op dit moment kom je namelijk direct uit bij Groenstate vermogensbeheer als je op zoek bent naar de omgeving van Overijssel.

Veel particuliere beleggers vinden het prettig als hun vermogensbeheerder om de hoek zit, zodat ze kunnen binnenlopen als men vragen heeft. De vraag is of dit verstandig is als er maar een partij in de buurt zit waar je uit kunt kiezen.

Ontdek daarom de belangrijkste onderwerpen bij vermogensbeheer.

Wij begeleiden vermogende particulieren bedrijven en stichtingen in het doolhof van vermogensbeheer.

Download ons gratis E-book, Selecteer de juiste vermogensbeheerder in 10 stappen.

Nederland telt bijna 140+ actieve vermogensbeheerders in Nederland zonder de private banks meegeteld te hebben. Het financiële centrum van vermogensbeheer zit in Amsterdam. Iedere vermogensbeheerder is apart te beoordelen aan de hand van kritische selectiecriteria.

VERMOGENSBEHEERDERS ZOEKEN IN OVERIJSSEL

Lijst van Vermogensbeheer in Overijssel

 

Het doolhof van vermogensbeheer in Overijssel

Vanwege de grote vraag in de markt naar het uitbesteden van opgebouwd kapitaal zijn er inmiddels veel partijen op de markt die pretenderen de juiste oplossing te zijn voor jouw probleem. Dit geldt ook als je naar vermogensbeheer in Overijssel op zoek bent.

Uit onze praktijkervaring blijkt dat veel particuliere beleggers voornamelijk op zoek zijn naar vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een langdurige samenwerking.

Toch zien wij in de praktijk vaak al te vaak mooie praatjes maar weinig is gebaseerd of feiten.

Echter, hoe kan je controleren of een vermogensbeheerder daadwerkelijk een goede partij voor je is. Is elke vermogensbeheerder wel zo betrouwbaar? Kloppen de gepresenteerde resultaten? Op welke selectiecriteria dien je te letten om het kaf van het koren te scheiden?

Bij vermogensbeheer draait het immers om grote getallen en een proefversie om je koudwatervrees te overwinnen behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Daarbij komt dat je in het achterhoofd het beeld hebt dat de financiële wereld niet al te rooskleurig te boek staat.

Een fout is snel gemaakt en kan je al gemakkelijk duizenden euro´s kosten. Bedenk goed welke vermogensbeheerder je in de arm neemt en wees kritisch.

Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het selecteren van de juiste vermogensbeheerder dan kunnen wij je begeleiden.

Interessante artikelen:

Instappen, uitstappen of nog even langs de zijlijn blijven staan met je vermogen?

Begin 2017 vielen de analisten bijna over elkaar toen ze voorspelden dat de financiële markten hun sterke rendementen van 2016 niet meer zouden herhalen.

De argumenten vlogen daarbij in het rond.

De politieke onrust in de Verenigde Staten, de moeilijke Brexit, de onzekerheid in de wereldeconomie, escalerende conflicten op het Koreaans schiereiland, het Midden-Oosten: allemaal lagen ze aan de basis van de tegenvallende cijfers die we nu echt wel mochten verwachten.

Dat het allemaal zo’n vaart niet liep, kunnen we in het eerste derde kwartaal 2018 toch wel zeggen.

De grote aandelenindexen in Azië, Europa, de Verenigde Staten en zelfs deze in de opkomende markten boekten gewoon sterke rendementen, alsof die onheilspellende woorden er nooit waren.

Lees meer

Waarom spreiding werkt…

Spreiding (ook wel diversificatie genoemd) kreeg in het eerste decennium van de jaren 2000 een slechte naam.

En het kreeg een slechte naam omdat het er op leek dat alles samen sterk gecorreleerd was.

Wat het idee van spreiding is, je wil een aantal beleggingscategorieën in de portefeuille waarbij, als de ene beleggingscategorie naar beneden gaat, de andere omhoog gaat, en je onder aan de streep een stabielere portefeuille hebt.

Lees meer

Hoe een Tao-geïnspireerde wijsheid je vermogen kan redden

“We worden niet betaald om druk bezig te zijn. We worden simpelweg betaald om gelijk te hebben.” – Charles Munger (Warren Buffett’s partner) 

De weg naar succes is in ons leven op veel vlakken vooral, hard werken en de hele dag gefocust zijn op resultaat. 

Ook veel beleggers hebben deze benadering voor wat betreft het managen van hun beleggingsportefeuille. Helaas vaak ten spijt. Hard- en te resultaat gericht werken werkt met beleggen vaak averechts.

Het Taoïsme, een Chinese filosofie kent een mooi fundament. “wu-wei.” vrij vertaald: handelen door niet te handelen. Het Taoïsme doelt hiermee op het feit dat lang niet altijd het beste succes wordt bereikt door zeer actief te zijn.

Lees meer