VERMOGENSBEHEER ROTTERDAM

Vermogensbeheer rotterdamVermogensbeheer Rotterdam: Als je op zoek bent naar vermogensbeheer in Rotterdam heb je als particuliere belegger een aantal vermogensbeheerder waar je uit kunt kiezen die in een lijst staat vermeld.

Veel particuliere beleggers vinden het prettig als hun vermogensbeheerder om de hoek zit, zodat ze kunnen binnenlopen als men vragen heeft. De vraag is of dit verstandig is als er maar een partij in de buurt zit waar je uit kunt kiezen.

Ontdek daarom de belangrijkste onderwerpen bij vermogensbeheer.

Wij begeleiden vermogende particulieren bedrijven en stichtingen in het doolhof van vermogensbeheer.

Download ons gratis E-book, Selecteer de juiste vermogensbeheerder in 10 stappen.

Nederland telt bijna 140+ actieve vermogensbeheerders in Nederland zonder de private banks meegeteld te hebben. Het financiële centrum van vermogensbeheer zit in Amsterdam. Iedere vermogensbeheerder is apart te beoordelen aan de hand van kritische selectiecriteria.

VERMOGENSBEHEERDERS ZOEKEN IN ROTTERDAM

Lijst van Vermogensbeheer in Rotterdam

Het doolhof van vermogensbeheer in Rotterdam

Vanwege de grote vraag in de markt naar het uitbesteden van opgebouwd kapitaal zijn er inmiddels veel partijen op de markt die pretenderen de juiste oplossing te zijn voor jouw probleem. Dit geldt ook als je naar vermogensbeheer in Rotterdam op zoek bent.

Uit onze praktijkervaring blijkt dat veel particuliere beleggers voornamelijk op zoek zijn naar vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een langdurige samenwerking.

Toch zien wij in de praktijk vaak al te vaak mooie praatjes maar weinig is gebaseerd of feiten.

Echter, hoe kan je controleren of een vermogensbeheerder daadwerkelijk een goede partij voor je is. Is elke vermogensbeheerder wel zo betrouwbaar? Kloppen de gepresenteerde resultaten? Op welke selectiecriteria dien je te letten om het kaf van het koren te scheiden?

Bij vermogensbeheer draait het immers om grote getallen en een proefversie om je koudwatervrees te overwinnen behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Daarbij komt dat je in het achterhoofd het beeld hebt dat de financiële wereld niet al te rooskleurig te boek staat.

Een fout is snel gemaakt en kan je al gemakkelijk duizenden euro´s kosten. Bedenk goed welke vermogensbeheerder je in de arm neemt en wees kritisch.

Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het selecteren van de juiste vermogensbeheerder dan kunnen wij je begeleiden.

Interessante artikelen:

Goede resultaten vermogensbeheer

goede resultaten bij vermogensbeheer

Als je je vermogen uitbesteedt aan een vermogensbeheerder of bank draait het onder andere om het netto resultaat onder aan de streep.

Maar hoe krijg je de juiste resultaten boven tafel?

Te vaak zien we particuliere beleggers die zich laten verleiden door torenhoge rendementen over het afgelopen jaar. Maar hoe betrouwbaar zijn die resultaten eigenlijk en wat zeggen resultaten uit het verleden zeggen over de toekomst?

Vermogensbeheerders goochelen met rendement.

Om te voorkomen dat je appels met peren gaat vergelijken of mogelijk wordt misleid door te rooskleurige cijfers, zullen we je vertellen waar je op kunt letten om de juiste cijfers boven tafel te krijgen.

rendement vermogensbeheer vergelijken - hoe betrouwbaar zijn vermogensbeheerders

Lees meer

Instappen, uitstappen of nog even langs de zijlijn blijven staan met je vermogen?

Begin 2017 vielen de analisten bijna over elkaar toen ze voorspelden dat de financiële markten hun sterke rendementen van 2016 niet meer zouden herhalen.

De argumenten vlogen daarbij in het rond.

De politieke onrust in de Verenigde Staten, de moeilijke Brexit, de onzekerheid in de wereldeconomie, escalerende conflicten op het Koreaans schiereiland, het Midden-Oosten: allemaal lagen ze aan de basis van de tegenvallende cijfers die we nu echt wel mochten verwachten.

Dat het allemaal zo’n vaart niet liep, kunnen we in het eerste derde kwartaal 2018 toch wel zeggen.

De grote aandelenindexen in Azië, Europa, de Verenigde Staten en zelfs deze in de opkomende markten boekten gewoon sterke rendementen, alsof die onheilspellende woorden er nooit waren.

Lees meer

Rendmenten vermogensbeheerders en banken Q 3 2018

Vergelijkt u liever veel rendementen of vergelijkt u liever gecontroleerde rendementen?

De kwartaalrendementen van de vermogensbeheerders van het derde kwartaal zijn weer bekend en gecontroleerd.

Wellicht is het u opgevallen dat de rendementen op de website van VUVB niet meer worden bijgewerkt.

Daar hebben we een aantal goede redenen voor;

  • In de praktijk blijkt dat veel partijen niet consequent rendementen aanleveren;
  • We kregen regelmatig het verzoek om rendementen uit het verleden aan te passen;
  • Aangeleverde rendementen kloppen in veel gevallen niet, en komen niet overeen met rendementen op andere vergelijkingssites.

Wilt u de gecontroleerde rendementen van een specifieke vermogensbeheerder weten? Of ontdekken welke vermogensbeheerder het beste bij u past? Klik dan hier voor de vermogensbeheer scan.

Transparantie vermogensbeheerders ontbreekt

Wij hebben de afgelopen jaren veel data van vermogens gecontroleerd aan de hand van echte portefeuilles. 

Hieruit blijkt, helaas, dat veel partijen er nog steeds een potje van maken.

Mede hierdoor hebben wij het aantal vermogensbeheerders waarnaar wij doorverwijzen fors beperkt, en verwijzen wij alleen nog naar partijen waarvan de data te controleren is.

35 gecontroleerde vermogensbeheerders en/of banken

Onderstaand vindt u een overzicht van de behaalde marktrendementen van het derde kwartaal van dit jaar.  Door een overweging in aandelen zien we dat actieve banken en vermogensbeheerders een beter rendement hebben neergezet. Door de daling van de afgelopen maand is er al een groot deel van het rendement weer ingeleverd. De verschillen zijn per bank en vermogensbeheerder ontzettend groot dit jaar.

Op deze afbeelding vindt u de rendementen van vermogensbeheerders en banken van het derde kwartaal.

Afbeelding 1: Rendementen vermogensbeheerders en banken per profiel.

Deze data is verzameld in samenwerking met Asset Measurement BV. Een onderneming die gespecialiseerd is in het verzamelen van data van vermogensbeheerders en andere belegginsoplossingen. 

Wilt u de risico’s, rendementen kosten van een specifieke partij weten? Neem dan contact met ons op!